Bekijk profiel van Young-GirlYoung-Girl (23 jaar)
Friesland, Schiermonnikoog

Hallo allemaal. Ik ben een leuk meisje, dat nog studeert. Ik weet nog niet wat ik later precies wil gaan doen en ben dat nog aan het uitzoeken ha ha. Ik hou van gamen, en zit op volleybal. Verder hou ik van feestjes en vind ik het leuk om filmpje te pakken.

Bekijk profiel van SloerieSloerie (31 jaar)
Friesland, Ooststellingwerf

Mannen, ik wil het spannend houden dus ik vertel kort iets over mezelf. Ik ben toe aan een relatie waar veel seks in voorkomt en de liefde en geilheid ervan afspat. Wie neemt er snel contact met mij op en gaat er dan voor?

Bekijk profiel van MILFMILF (39 jaar)
Friesland, Lemsterland

Ik heb alles, een leuke man, leuk huis, leuke baan en op zich leuke hobbies. Mijn man in ik zijn altijd wel met iets spannends en ondeugends bezig wat erotiek betreft maar voor mij is er altijd wel een drempel waar ik overheen wil stappen. Op dit moment zijn we op een punt aangekomen dat wij onze interesse hebben laten vallen op een trio. Ons beiden lijkt het een erg leuke ervaring, (MMV) Alles natuurlijk 100% hetero.

Bekijk profiel van LovelyLovely (26 jaar)
Friesland, Kollumerland

Ik ben een vrolijke meid die van lekker veel plezier in der leven houd maar alleen zijn begint mij toch wel te vervelen dus ik zou graag wel iemand vinden die ook meer in het leven wilt.

Bekijk profiel van HildeHilde (23 jaar)
Friesland, Gaasterlan-Sleat

Ben al zo vaak belazerd door mijn ex dat ik nu een man wil die genoeg heeft aan mij. Niet met iedere andere vrouw het bed in duikt maar het bij mij houd en met mij alle seks wilt hebben waar hij zo naar verlangt en waar ik uiteraard ook naar verlang.

Bekijk profiel van EllenEllen (24 jaar)
Friesland, Dantumadiel

Ik ben snel tevreden, kan genieten van kleine dingen van het leven, heb haast nooit een slecht humeur en heb een hekel aan ruzie maken. Ik ben nogal een denker, doe niet zoveel impulsieve dingen. Daar tegenover staat wel dat ik nooit spijt heb als ik iets besloten heb. Ik hou heel erg van muziek, ik speel zelf piano maar kan ook genieten van een optreden van Marco Borsato.

Bekijk profiel van CarolienCarolien (24 jaar)
Friesland, Boarnsterhim

Heb een super leuk leven gehad en genoten van heel veel dingen. Het enige wat ik nog niet heb gehad is een echte relatie. Weet ook niet of ik die hier zal vinden, maar kan het allicht een keer proberen. En zit een vaste relatie er niet in dan is een vriendschap ook al heel mooi meegenomen.