Bekijk profiel van Thai_KittyThai_Kitty (24 jaar)
Zuid-Holland, Ridderkerk

Geef toe je wilt ook niet met je suffe duffe ouders naar Spanje. Omdat ze zo nodig daar een huis moeten hebben. Ik in ieder geval niet. Maar ik maak er maar het beste van, ik denk dat ik me heel goed kan vinden met een lekkere kerel die geen probleempje heeft met wat seksuele inspanningen.

Bekijk profiel van RummikubRummikub (24 jaar)
Zuid-Holland, Noordwijkerhout

Ik hou van alles wat pikant is...en dan heb ik het niet alleen over het eten :) Het mag bij mij altijd wel net even over the edge...Ik heb ook best veel fantasie, en die leef ik ook heel graag uit. En ik bestel daar ook vaak de attributen bij van een "speciale" website. Kom je met me spelen....

Bekijk profiel van RugzakjeRugzakje (47 jaar)
Zuid-Holland, Noordwijk

Ik ben een slanke vrouw,die optimistisch is,en graag iemand zou ontmoeten die zacht lief teder en romantisch is beginnen met vriendschap en elkaar goed leren kennen later zien we wel alles begint met eerlijkheid alleen dan kan er iets mooi worden opgebouwd

Bekijk profiel van Punkie21Punkie21 (21 jaar)
Zuid-Holland, Nederlek

Samen ontspannen en genieten van relaxte sex, met elkaar bezig zijn en de tijd vergeten. Ik wil mezelf verliezen in een heerlijke tongzoen en gek worden van genot als je me klaarlikt. Ik heb een gevoelig klitje, lekker stevige lipjes en een mond om te zoenen! Plus ik ben gek op anaal!

Bekijk profiel van MissyMissy (26 jaar)
Zuid-Holland, Lisse

Hopeloos op zoek ben ik niet maar ik ben wel echt serieus op zoek naar liefde, een lieve man die mij warmte kan bieden, leuke dingen wilt ondernemen en die daar serieus in staat. Ik ben een lieve dame hoor maar daar kom je vanzelf wel achter.

Bekijk profiel van MichelleMichelle (29 jaar)
Zuid-Holland, Leidschendam-Voorburg

Veel werken was voor mij de oplossing om een goed begin te maken in mijn nieuwe leventje. En met alles wat ik gedaan heb ben ik toch wel een erg trots mens geworden. En nu is het genieten. En ook tijd om verder te gaan met mijn leven. En daar zou een hele leuke spontane man toch wel erg leuk in zijn. Dus denk je leuke meid. Dan hoor ik het graag.

Bekijk profiel van MellieMellie (28 jaar)
Zuid-Holland, Leiderdorp

Goedendag heren, heb nog vrijwel geen idee wat ik hier zou kunnen verwachten. Maar het zou wel geweldig zijn als ik een leuke man tegen zal komen die mijn toekomstige partner zal worden. Ik heb geen hoge verwachtingen, maar hopen mag altijd wel, nietwaar?

Bekijk profiel van MariskaMariska (28 jaar)
Zuid-Holland, Lansingerland

De meeste mensen beschrijven mij als vooral lief, soms ook iets te lief hoor, ik krijg naar eigen zeggen gewoon veel te weinig aandacht en ik wil dat meer! Ik word vaak aangesproken door mensen die dan maar een ding willen, nou zo goedkoop ben ik dus echt niet, dus ben jij serieus en kan je dat laten zien dan gaan wij er samen tussenuit.

Bekijk profiel van Madam66Madam66 (47 jaar)
Zuid-Holland, Krimpen aan den IJssel

Ik ben misschien de jongste niet meer maar ik zit nog vol energie, hou van plagen en flirten en wil hier een man graag om mijn vinger winden waar ik een sexy tijd mee kan beleven. Kom maar op ;)

Bekijk profiel van LizaLiza (22 jaar)
Zuid-Holland, Kaag en Braassem

Graag zou ik willen weten wat een wat oudere man onder passionele seks vindt vallen. Ik heb het laatst met een vriendin van mij hierover gehad. De mannen van onze leeftijd denken alleen maar aan een paar keer klaarkomen. Maar dat is toch geen passie, laat staan passionele seks.

Bekijk profiel van Lady_XLady_X (26 jaar)
Zuid-Holland, Hendrik-Ido-Ambacht

Ik ben een spontane, vlotte, gezellige meid met een goed hoofd op mijn schouders en ik heb mijn mondje bij me. Heb op een gezonde manier geleerd mijn grenzen te stellen, en ik geef mezelf niet aan een man die zichzelf niet aan mij wilt geven.