Bekijk profiel van WendyWendy (24 jaar)
Gelderland, Rozendaal

Ik ben nu al een tijd vrijgezel, heb aardig wat meegemaakt in mijn vorige relatie en ik hoop hier een man te leren kennen waar het iets mee kan worden en waar ik mij veilig voel. Het lijkt me leuk een band op te bouwen, de tijd er voor nemen zodat het heel goed gaat voelen.

Bekijk profiel van SummertimeSummertime (27 jaar)
Gelderland, Overbetuwe

Alleen zijn is toch heel erg saai. Ik ben daar op de harde manier achter gekomen. Maar dat ga ik niet zo laten. Vanaf nu ga ik ervoor zorgen dat ik een hele leuke vent in mijn leven heb. Misschien ben jij dat wel.

Bekijk profiel van SandraSandra (25 jaar)
Gelderland, Nunspeet

Ik lijd een heel gelukkig leven en heb veel vrienden en familie om mij heen. Maar ik mis een partner om hand en hand mee te lopen, plezier mee te maken, uit eten in plaats van alleen eten en alle andere dingen. Laat mij weten als jij ook een vaste relatie wil.

Bekijk profiel van Redlips27Redlips27 (27 jaar)
Gelderland, Nijkerk

Alleen en gescheiden omdat mijn ex mijn baan niet meer aan kon. Ik ben veel weg en dat is lastig voor sommige. Ik hoop hier dan ook een man te vinden die daar wel mee om kan gaan zodat ik toch nog een beetje liefde kan krijgen.

Bekijk profiel van MyrhaMyrha (27 jaar)
Gelderland, Maasdriel

Ik heb een aantal baantjes overdag. En ik vind het heel erg leuk om te doen ook. Elke keer zit ik weer bij een ander huisje. En zo zie je natuurlijk ook de zogenoemde kruisjes wel eens. Ik sop en maak schoon. En zo kom ik mijn dagen door. Maar eigenlijk wil ik ook wel eens de voldoening weer hebben. Van een lieve man in mijn leven.

Bekijk profiel van LarissaLarissa (27 jaar)
Gelderland, Heumen

Ik ben sinds kort een nudist en moet zeggen bevalt me dan prima, ik houd van de open natuur en zou daar ook veel seks avontuurtjes willen beleven.Houd van de kamasutra maar een beetje meer spanning zoals billenkoek ,anaal en wat we nog meer zo kunnen bedenken zou ik ook open voor staan, Ook als je last hebt van overgewicht een ander kleurtje hebt dan wit, iedereen mag reageren.

Bekijk profiel van Judith19Judith19 (19 jaar)
Gelderland, Harderwijk

Ik ben hier een beetje de site aan het verkennen, dat mag tenslotte als je volwassen bent. Ik zoek een leuke jongen om samen mee te stappen of samen een filmpje pakken. Ik ben een rustig type, en soms wat verlegen. Ik ben een sportief type, ik hou van tafeltennis en van fitness.

Bekijk profiel van JantienJantien (21 jaar)
Gelderland, Groesbeek

Niet alles in het leven is voorspelbaar ik weet het. Maar soms moet je het lot toch wel een handje gaan helpen. Ik kom je niet tegen als ik gewoon thuis blijf zitten. Dus hier dan een oproepje voor mijn lieverd. Ik zocht je en hoop je nu wel te gaan vinden. Zie je mij?

Bekijk profiel van HannekeHanneke (24 jaar)
Gelderland, Ermelo

Spanning en avontuur daar hou ik van, maar lekker thuis zitten met een goede film daar zeg ik ook geen nee tegen. Mijn vorige partner kon het niet aan dus daarom op zoek naar een betere.

Bekijk profiel van FrankaFranka (23 jaar)
Gelderland, Druten

Onvergetelijke momentjes voor ons twee...ik laat je zuigen aan die zachte, volle kutlippen van me en jij likt al mijn sappen op. Ik speel met je ballen en voel hoe je pik steeds strakker word onder mijn hand. Zo hard en zo geil...ik geef je af en toe een liefdevolle tik op je eikel...en daarna lik ik hem zachtjes...zo wisselen we het af en blijven we doorgaan.

Bekijk profiel van BrittBritt (34 jaar)
Gelderland, Beuningen

Ik ben empatisch, vind andere mensen ook echt interessant en belangrijk, ik doe niet alsof en ben helemaal mezelf bij iedereen. Vind het mooi om te zien hoe mensen kunnen genieten van een lekkere maaltijd dus heb mezelf leren koken. Ben ook bezig met een receptenboekje!